Tro, håb og kærlighed

Kirsebergskvartetten kan i samarbejde med mezzosopranen Ulla Munch tilbyde et dejligt afvekslende program med sonater og kantater af Telemann. Programmet byder på en enestående perle, Telemann’s latinske kantate ”Laudate pueri Dominum”, som spilles alt for sjældent. Desuden opføres nogle af hans ”Moralske kantater”, der på underfundig vis beskæftiger sig med almenmenneskelige sindstilstande som håb, sorg, lykke og kærlighed. Tilstande vi alle kan nikke genkendende til i dag!

Ulla Munch

Ulla Munch, mezzosopran, er en vellidt og anerkendt fortolker af barokkens vokalmusik. Kantater af Telemann, Buxtehude,  Bach og Carissimi er et kernerepertoire, som Ulla nyder at formidle i samarbejde med Danmarks bedste barokmusikere. Det har ført til samarbejde med Concerto Copenhagen, Ensemble Zimmermann og Enghave Barok. Som solist og ensemblemusiker har Ulla medvirket på cd’er med Ensemble Seraphim og derudover medvirket i talrige CD-indspilninger med DR Vokalensemblet.

 

Kirsebergskvartetten

Kirsebergskvartetten blev dannet i 2004 og har siden koncerteret rundt om i danske og svenske kirker og musikforeninger. Ensemblet består af violinisterne Jens Solgaard og Maria Solgaard Holm, cellisten Kjeld Lybecker Steffensen og cembalisten Leif Meyer. Musikerne spiller på originalinstrumenter og medvirker jævnligt i de forskellige barokensembler i Øresundsregionen.

Program

Koncerten koster 13.000 kr. (alt inkl.)